De Blauwe Fenix is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Assen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van De Blauwe Fenix uit Assen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? De Blauwe Fenix regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

De Blauwe Fenix is geopend op 01-09-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 69707642. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.