DBM Bedrijfsadvies & Administratie is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Enschede.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

Over deze boekhouder

DBM Bedrijfsadvies & Administratie is opgericht in 17-04-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 68571771. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over DBM Bedrijfsadvies & Administratie uit Enschede? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? DBM Bedrijfsadvies & Administratie regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.