D.A.F.T. Consult is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de omgeving van Vlaardingen.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Over dit accountancykantoor

D.A.F.T. Consult is geopend op 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24386977. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Meer weten over D.A.F.T. Consult uit Vlaardingen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? D.A.F.T. Consult neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.