Erachter komen wat D. van Stokhem Administratieve Dienstverlening of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de omgeving van 's-Gravenhage.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Sommige bedrijven willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

D. van Stokhem Administratieve Dienstverlening is geopend op 01-07-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27333166. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Bekijk hier alle details en reviews van D. van Stokhem Administratieve Dienstverlening uit 's-Gravenhage. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? D. van Stokhem Administratieve Dienstverlening kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.