C.W. van Dijk Administratieve Dienstverlening is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Ede.

Meer weten over C.W. van Dijk Administratieve Dienstverlening uit Ede? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? C.W. van Dijk Administratieve Dienstverlening neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit accountancykantoor

C.W. van Dijk Administratieve Dienstverlening bestaat al sinds 01-01-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 09190812. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

De meeste bedrijven willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.