C.V.K. Financieel & Administratie Consulting is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Amsterdam.

Informatie over deze boekhouder

C.V.K. Financieel & Administratie Consulting is opgericht in 16-12-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 62087681. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over C.V.K. Financieel & Administratie Consulting uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? C.V.K. Financieel & Administratie Consulting kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.