Weten wat C.V. Casadis Administratie & Advies of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Zevenaar.

Zie hier alle gegevens en reviews van C.V. Casadis Administratie & Advies uit Zevenaar. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? C.V. Casadis Administratie & Advies regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit accountancykantoor

C.V. Casadis Administratie & Advies bestaat al sinds 25-01-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 62532170. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.