Ontdekken wat CONTAS of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialisten in Amsterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over CONTAS uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? CONTAS kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

CONTAS is geopend op 23-04-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 56077025. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.