consultC is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Meer informatie over deze boekhouder

consultC is opgericht in 01-08-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 61465941. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Aanschouw hier alle details en reviews van consultC uit 's-Hertogenbosch. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? consultC neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.