Console B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Over dit administratiekantoor

Console B.V. is opgericht in 20-07-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 34105060. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Console B.V. uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Console B.V. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.