Weten wat Confides Personele Administratieve Diensten of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Borger.

Meer weten over Confides Personele Administratieve Diensten uit Borger? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Confides Personele Administratieve Diensten neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit accountancykantoor

Confides Personele Administratieve Diensten bestaat al sinds 01-11-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01082848. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.