Clau Administraties is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Assen.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Informatie over dit bedrijf

Clau Administraties bestaat al sinds 01-01-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 67580254. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Clau Administraties uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Clau Administraties neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.