Claessens Administratie Services is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de buurt van Putten.

Meer weten over Claessens Administratie Services uit Putten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Claessens Administratie Services doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over deze boekhouder

Claessens Administratie Services is geopend op 01-01-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 08186250. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.