Meer informatie over wat CK Consultancy of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van Dongen.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

CK Consultancy is opgericht in 01-05-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 63321459. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

Bekijk hier alle details en reviews van CK Consultancy uit Dongen. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? CK Consultancy neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.