Erachter komen wat CK Consultancy of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de regio van Landgraaf laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van CK Consultancy uit Landgraaf. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? CK Consultancy kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over dit accountancykantoor

CK Consultancy is geopend op 01-01-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 57115311. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.