Cijfers en meer is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van accountants in de omgeving van Veldhoven.

Meer weten over Cijfers en meer uit Veldhoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Cijfers en meer doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Cijfers en meer bestaat al sinds 01-01-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 17076392. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.