CHRIJAY LLP is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Best laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze boekhouder

CHRIJAY LLP is opgericht in 13-07-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 66501059. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Bekijk hier alle details en reviews van CHRIJAY LLP uit Best. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? CHRIJAY LLP neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.