Centiva Administratie is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de regio van Zaandam.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Centiva Administratie uit Zaandam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Centiva Administratie neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit accountancykantoor

Centiva Administratie is geopend op 03-03-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 68211902. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.