Cegeko dienstverlening is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Zaandam.

Meer weten over Cegeko dienstverlening uit Zaandam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Cegeko dienstverlening doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Cegeko dienstverlening is geopend op 14-01-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 62392107. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Vele accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.