Meer informatie over wat CC Boekhouding en Advies of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Utrecht laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van CC Boekhouding en Advies uit Utrecht. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? CC Boekhouding en Advies neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over administratiekantoor

CC Boekhouding en Advies is geopend op 01-02-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 30281433. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Vele accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.