Ontdekken wat CBS Management & Administration of een andere accountant voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de regio van Netersel.

Bekijk hier alle details en reviews van CBS Management & Administration uit Netersel. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? CBS Management & Administration kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

CBS Management & Administration is geopend op 01-09-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 69616280. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.