Casus Administratie is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van accountancy kantoren in de omgeving van Wormerveer laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Casus Administratie uit Wormerveer. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Casus Administratie regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Casus Administratie bestaat al sinds 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 65599543. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.