Castillo is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van 's-Hertogenbosch.

Lees hier alle details en reviews van Castillo uit 's-Hertogenbosch. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Castillo kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Over deze accountant

Castillo is geopend op 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 17264893. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.