By The Way is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van accountants in de regio van Groningen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer informatie over dit bedrijf

By The Way is opgericht in 01-09-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 02054211. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van By The Way uit Groningen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? By The Way kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.