Bureau voor Adm. diensten Stania is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie specialisten in de buurt van Leeuwarden laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Bureau voor Adm. diensten Stania uit Leeuwarden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Bureau voor Adm. diensten Stania kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Bureau voor Adm. diensten Stania bestaat al sinds 01-02-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 01112186. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Vele bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.