error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bureau Pas is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in de regio van Lobith laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Bureau Pas uit Lobith? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Bureau Pas kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Bureau Pas is geopend op 01-01-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 09147563. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Bureau Pas
  • Geerlingshofstraat 24, 6915SP, Lobith
  • 0316 547651
  • www.bureaupas.nl
  • info@bureaupas.nl
Branche
Boekhouder
KVK
09147563
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders