Buis Administraties & Belastingen is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van accountants in de regio van Alphen aan den Rijn laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Buis Administraties & Belastingen uit Alphen aan den Rijn? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Buis Administraties & Belastingen regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Buis Administraties & Belastingen bestaat al sinds 01-10-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 58949496. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.