Ontdekken wat Bubea of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Amsterdam.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte uit te brengen.

Over dit administratiekantoor

Bubea bestaat al sinds 01-08-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 32109995. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Bubea uit Amsterdam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Bubea kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.