Bruwu B.V. is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Amsterdam.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Over dit bedrijf

Bruwu B.V. is geopend op 12-11-1945 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 33071701. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

hier alle gegevens en reviews van Bruwu B.V. uit Amsterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Bruwu B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.