Meer informatie over wat Brienenoord Administratiekantoor of een soortgelijke administrateur voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de regio van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Brienenoord Administratiekantoor uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Brienenoord Administratiekantoor kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Brienenoord Administratiekantoor is geopend op 20-02-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 63479168. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.