Meer informatie over wat B&P Financiele Dienstverlening of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van administratie bedrijven in de regio van Barendrecht laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over B&P Financiele Dienstverlening uit Barendrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? B&P Financiele Dienstverlening neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

B&P Financiele Dienstverlening is geopend op 01-08-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 58449221. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.