Bosch Administratieve Ondersteuning is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Helmond laat je jouw wensen achter in het formulier.

Over dit accountancykantoor

Bosch Administratieve Ondersteuning is opgericht in 01-10-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 17244844. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Meer weten over Bosch Administratieve Ondersteuning uit Helmond? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Bosch Administratieve Ondersteuning kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.