Booksmart is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in Hilversum laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer over dit administratiekantoor

Booksmart is geopend op 01-09-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 58698345. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Booksmart uit Hilversum. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Booksmart neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.