Meer informatie over wat boekhouding & meer of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Bolsward.

Lees hier alle details en reviews van boekhouding & meer uit Bolsward. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? boekhouding & meer regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

boekhouding & meer is opgericht in 01-08-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 01121245. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.