Boekhouding en zo is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de buurt van Alkmaar.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Meer over deze boekhouder

Boekhouding en zo is geopend op 01-11-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 70102945. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Boekhouding en zo uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Boekhouding en zo neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.