boekhoudeninexact.com is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Rotterdam.

Informatie over deze boekhouder

boekhoudeninexact.com bestaat al sinds 01-08-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 69324107. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende offerte op te sturen.

Meer weten over boekhoudeninexact.com uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? boekhoudeninexact.com neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.