BN Administraties is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Rotterdam.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Meer over deze accountant

BN Administraties bestaat al sinds 01-01-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 61217654. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van BN Administraties uit Rotterdam. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? BN Administraties neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.