B.M. van den Kerkhof is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in Breukelen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over B.M. van den Kerkhof uit Breukelen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? B.M. van den Kerkhof doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

B.M. van den Kerkhof bestaat al sinds 07-08-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30244512. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.