Blou Cijfers is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Deventer.

Bekijk hier alle details en reviews van Blou Cijfers uit Deventer. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Blou Cijfers kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Blou Cijfers is opgericht in 01-05-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 68715889. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.