Bijl Adviesbureau is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in de buurt van Dordrecht laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Bijl Adviesbureau uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Bijl Adviesbureau regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Bijl Adviesbureau is opgericht in 01-05-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 57812942. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.