Bierkens Administraties is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Roosendaal.

Meer weten over Bierkens Administraties uit Roosendaal? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Bierkens Administraties kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over accountancykantoor

Bierkens Administraties is geopend op 01-03-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 65492285. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.