Ontdekken wat Batteké P&O Consultancy of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Om goede prijsvoorstellen in te zien van boekhoud experts in de buurt van IJmuiden laat jij jouw details achter in het formulier.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

Over dit administratiekantoor

Batteké P&O Consultancy is opgericht in 01-05-1996 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 33281024. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Batteké P&O Consultancy uit IJmuiden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Batteké P&O Consultancy doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.