Balke Administraties is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer over dit bedrijf

Balke Administraties is geopend op 01-11-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34324632. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Balke Administraties uit Amsterdam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Balke Administraties neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Vele accountants willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.