B. de Jong Advies is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de omgeving van Tiel.

Meer weten over B. de Jong Advies uit Tiel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? B. de Jong Advies regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over deze boekhouder

B. de Jong Advies is geopend op 21-02-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 57307539. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele bedrijven willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.