Meer informatie over wat Awesomeness of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Delft.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Informatie over dit bedrijf

Awesomeness is geopend op 01-04-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 60571551. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Awesomeness uit Delft. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Awesomeness kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.