AvK is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van accountants in de buurt van Weesp laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over AvK uit Weesp? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? AvK kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

AvK is opgericht in 01-10-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 32141601. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.