At Osborne Holding B.V. is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende offertes te ontvangen van accountants in de regio van Baarn laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van At Osborne Holding B.V. uit Baarn. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? At Osborne Holding B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

At Osborne Holding B.V. bestaat al sinds 26-08-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 30190436. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.