.@ministrator is een administratie expert die jou kan helpen met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountants in Nieuwegein laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over .@ministrator uit Nieuwegein? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? .@ministrator kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

.@ministrator bestaat al sinds 01-06-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30181059. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.