Astra Bewindvoering is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de regio van Amersfoort.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Astra Bewindvoering is opgericht in 21-10-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 64386139. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Bekijk hier alle details en reviews van Astra Bewindvoering uit Amersfoort. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Astra Bewindvoering neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.