Ontdekken wat Assist-W of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van boekhoud specialisten in de omgeving van Hilversum laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Assist-W uit Hilversum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Assist-W neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit bedrijf

Assist-W bestaat al sinds 17-08-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 32125780. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.